Finn løsningen som passer best


Vi har betalingsterminalen som passer for dine behov, enten du selger fra en disk eller vil bringe terminalen til kunden.

En betalingsterminal er kundens betalingspunkt opp mot deg som butikk og det er derfor svært viktig at du velger den terminalen som passer ditt behov.

Ingenico iWL250

Dette er en mobil terminal med integrert sim-kort og batteri. Terminalen er perfekt for deg som ønsker å være fleksibel innenfor dine egne lokaler, eller driver handel på forskjellige lokasjoner. Terminalen har fargeskjerm, aksepterer alle kort og har NFC/kontaktløs overføring.


Ingenico iCT250

Dette er en stasjonær terminal som kan integreres med ditt kassesystem eller operere separat. Ut ifra dine behov og ønsker tilpasser vi oppsettet av terminalen. Med egen kvitteringsprinter, får du kvittering direkte, også når terminalen står uten kasse. Terminalen har fargeskjerm, aksepterer alle kort og har NFC/kontaktløs overføring.


Ingenico iPP350

Dette er en stasjonær terminal som integreres med ditt kassesystem og gir både deg og kunden en smidig betalingsopplevelse. Du styrer alt fra transaksjoner til avstemning gjennom kassesystemet og hele prosessen blir enkel for deg og dine ansatte. Terminalen har fargeskjerm, aksepterer alle kort og har NFC/kontaktløs overføring.


Tilleggsutstyr


Veske

Integreringskabel til kasse

Termorull

Batteri

Ladebase

Stativ